ABOut us

The satisfaction of customers is our success

Who we are?

Diverse working environment; employees are always encouraged to improve their professionalism and bring high quality to clients.

Our vision?

We want to becoming a leading provider of real estate services providing innovative services and maximizing the benefits to customers.

How we work?

The KINGLAND team is differentiated by our extensive experience and effort. This is also an opportunity for us to bring benefit customers.

FIELD OF OPERATION

Professional activities field accumulates over many years of experience.

REAL ESTATE BROKERS

With professional real estate brokerage and consultancy services, we always understand the needs and bring the best choices of suitable real estate type.

Sự hài lòng của quý khách hàng là thành công của chúng tôi

REAL ESTATE MANAGEMENT

Chúng tôi có một đội ngũ chuyên viên tư vấn chuyên nghiệp, tận tâm và giàu kinh nghiệm sẽ giúp Quý Khách quản lý và giao dịch bất động sản phù hợp với mọi nhu cầu của Khách hàng.

apartment leasing

Với một quy trình tư vấn chuyên nghiệp, chúng tôi sẽ giúp Quý Khách hàng cho thuê và thuê được bất đông sản đáp ứng mọi nhu cầu nhà ở của Quý Khách hàng một cách nhanh nhất.

Quảng cáo bất động sản

Chúng tôi đã cho ra đời hệ thống cổng thông tin bất động sản một cách chuyên nghiệp với ưu tiên hàng đầu là quảng bá các sản phẩm bất động sản.

Thủ tục pháp lý nhà đất

Chuyên tư vấn miễn phí về nhà đất, nhà ở, giấy phép, xây dựng, hoàn công, tranh chấp, lệ phí trước bạ nhà - đất, đáp ứng mọi quy mô bất động sản.

Thẩm định giá

Thẩm định giá bất động sản là sự ước tính về giá trị của các quyền sở hữu bất động sản cụ thể bằng hình thức tiền tệ cho một mục đích đã được xác định rõ.

News AND EVENT

We always bring you the latest news from the real estate market.

Customers
Departments
Employees
Awards
Partners
Transaction

Customers tell about us

our partners